Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Róż * * * w Międzygórzu - pokoje z łazienkami i TV, sauna, SKI REGION ŚNIEŻNIK

Adres obiektu Śnieżna 14, 57-514 Międzygórze
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Karol
Dodano: 2016-11-09
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-11 IP: xx.228.9.238
 
 
    

Byliśmy na czątku wrzesnia. Obiekt zadbany,bardzo ładne i czyste pokoje.Gospodarze bardzo mili wiec pozstaje tylko polecic.


 
 

Krzysztof z rodziną
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-07-31 IP: xxx.96.216.27
 
 
    

Najlepszy obiekt w kategorii pensjonat w jakim byliśmy w polskich górach. Domek w zacisznej lokalizacji bajecznej miejscowości w której czas zatrzymał się 20 lat temu. Pokoje super komfortowe, czyste. Zaplecze domu idealne tak samo dla rodzin z dziećmi jak i na urządzanie wieczornych biesiad przy grilu czy ognisku. Polecam wszystkim - super miejsce.


 
 

Joanna
Dodano: 2016-02-06
Pobyt od: 2016-01-17 do 2016-01-23 IP: xx.252.233.38
 
 
    

Polecam!Wraz z dziećmi i mężem spędziliśmy tam tydzień ferii- wspaniała lokalizacja, pokoje czyściutkie i odnowione, a aneks kuchenny na korytarzu umożliwia zrobienie ciepłego posiłku. Bardzo sympatyczni gospodarze zachęcają do ponownego przyjazdu;).


 
 

Dariusz z Białogardzu wraz z rodziną
Dodano: 2014-07-25
Pobyt od: 2014-07-12 do 2014-07-19
 
 
  

POwiem tak, byliśmy z rodziną w lipcu 2014 r., miejsce magiczne. Mój syn bardzo zadowolony bo się zaprzyjaźnił z dziećmi właścicieli-wspólne granie w piłkę i zabawy z chomikiem Oli, i jeszcze ten basen - ameryka. trasy bardzo fajne, zróżnicowane pod względem trudności i widoków (łąki, skały, lasy). Wrócimy tu na pewno. Pozdrowienia dla właścicieli.


 
 

tina
Dodano: 2013-10-18
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-08-31
 
 
    

Jestem zadowolona z pobytu w Willi Róż. Znakomite miejsce. Jest tu pięknie. Idealna lokalizacja, piękne widoki. Willa czysta zadbana, wygodny nocleg. Zapewniają komfort. Wspaniale tu jest


 
 

Ania
Dodano: 2013-08-02
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-19 IP: xx.23.24.79
 
 
    

Z pobytu tutaj jestem bardzo zadowolona. Położenie idealne, za oknem widoki nieziemskie. Współpraca z PTTK pozwoliła nam również na wyjazd do Pragi. Naprawdę udane wakacje


 
 

Ewa
Dodano: 2013-08-02
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-27
 
 
   

Właściciele zapewniają mnóstwo atrakcji. Okolica sprzyja spacerom, możliwość zwiedzenia Jaskini Niedźwiedziej. Polecam każdemu kto lubi kontakt z przyrodą


 
 

Piotor
Dodano: 2012-10-28
Pobyt od: 2012-10-05 do 2012-10-07
 
 
    

Rewelacja. Wspaniałe miejsce, przemili gospodarze, komfortowe pokoje (wifi, pełna gama kanałów TV), no i spokój z w tle strumieniem szemrzącym... a na deser po rowerze, czy wycieczce na Śnieżnik - sauna. Na pewno doz zobaczenia wkrótce!


 
 

Wiktoria
Dodano: 2012-10-28
Pobyt od: 2012-05-18 do 2012-05-20
 
 
    

Cudowne miejsce i cudowni Właściciele, pokoje przytulne i czyściutkie, panuje miła i rodzinna atmosfera. Kochamy to miejsce! Polecamy wszystkim!


 
Karola
Dodano: 2007-06-27
 

Polecam wszystkim pobyt w Willi Róż. Spędziłam tam wraz z mężem wspaniały urlop. Piękny dom, piękny terem (ogród), przemili gospodarze (również pies Hektor), wspaniałe śniadania podawane do pokoju, przy każdym pokoju łazienka i wc!!! W skali ocen od 1 do 5 - 5 z trzema plusami!!! Na pewno jeszcze tam wrócimy! O urodzie okolic chyba nikogo nie muszę przekonywać! Koniecznie odwiedźcie WILLĘ RÓŻ!!!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie